X Door gebruik te maken van de website accepteer je het gebruik van cookies.

De beste fitness webshops op een rijtje

Je kan eenvoudig online verdwaald raken bij het zoeken naar fitness apparaten en artikelen door de enorme hoeveelheid webshops en fitnessmerken. Hoe kun je oordelen welke shops het beste bij jou passen en welke artikelen je moet kiezen? Deze blog geeft een overzicht van de meest populaire webshops voor fitness artikelen. Per shop wordt gekeken naar de voor en nadelen voor iedere gebruiker, zodat je zelf kunt bepalen waar jij je fitness gear gaat aanschaffen.

Gorillasports

Gorilla Sports

Gorillasports is een online aanbieder van fitnessartikelen voor zowel thuis fitness als voor de professionele markt en sportscholen. De producten op deze webshop worden aangeboden uit eigen voorraad en gevoerd onder hun eigen huismerk met dezelfde naam als de webshop. Omdat de producten eigen merk zijn is de afstand tussen de fabrikant en de webshop minimaal en daardoor kunnen hoge kwaliteit producten worden aangeboden voor een faire prijs.

Naar eigen zeggen volgt hun assortiment de laatste fitness trends waardoor je niet vaak hoeft te wachten voordat je een nieuw type product wil kopen voor een betaalbaar bedrag.

Voordelen:

✔️ zeer goede prijs kwaliteit verhouding

✔️ kleine maar complete voorraad

✔️ voor particulieren en bedrijven

Nadelen:

❌ alleen eigen huismerk

❌ klein aanbod cardio apparatuur

Verzendvoorwaarden Gorillasports heeft geen consistente richtlijnen voor het verzenden van hun producten. Voor bepaalde producten geldt het wel dat er gratis verzending is maar dit zal je per product moeten bekijken. Voor de overige producten rekenen ze “doorgaans” €6,95 voor een bestelling met een totaalgewicht van < 30 kilogram een bestelling met een gewicht tussen de 30 en 60 kilogram €13,90. Per 30 kilo extra wordt nogmaals €6,95 extra in rekening gebracht.

De verzendtijd is ook wisselend en staat per product weergegeven. Het kan ook zijn dat je een bestelling in meerdere verzendingen ontvangt.

Kortingen zijn ook regelmatig van toepassing bij deze webshop. Bekijk de kortingspagina om te kijken wat er momenteel in de aanbieding is.

Ga naar Gorilla Sports

Of bekijk alle Gorilla producten op vergelijk-r

Betersport

Betersport.nl

Betersport is een sportwebshop met een breed aanbod en draait al een aantal jaren mee. Het aanbod varieert van trampolines tot sportvoeding, maar hun hoofd focus is voornamelijk fitness apparatuur en accessoires. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Gorilla Sports, levert Betersport voornamelijk merkproducten van zowel onbekende merken als bekende merken zoals Kettler. Daarnaast zijn ze zelfs exclusieve leverancier van een aantal merken zoals Focus Fitness en Fitbike.

Voordelen:

✔️ zowel high-end als budget producten beschikbaar

✔️ groot aanbod

✔️ goede klantenservice

✔️ snelle levering

Verzendvoorwaarden bij Betersport zijn zeer aantrekkelijk. Wanneer het product op voorraad is en je bestelt vóór 23.59 dan wordt het de volgende dag al bezorgd. Daarnaast worden bestellingen boven de €99,- gratis verzonden. Boven dit bedrag zijn bestellingen €4,99. Mocht je heel erg ongeduldig zijn kan je ook kiezen voor de same day delivery optie die voor sommige producten beschikbaar is voor een kleine meerprijs.

Ga naar Betersport

Of bekijk de Betersport producten op vergelijk-r